Vi presenterar: North Sweden Cleantech – Framtidens klimatsmarta innovationsplats

Nu presenterar vi stolt vårt nyaste projekt ”North Sweden Cleantech – Framtidens klimatsmarta innovationsplats”. Målet med projektet är öka innovationsverksamheten och innovationskraften i små och medelstora företag samt att stärka utvecklingen av och tillgängligheten till innovationsstödjande system och miljöer inom cleantechområdet i Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun.

Projektet kommer att genomföras till nytta för och i nära samarbete med näringslivet i regionen. Projektet pågår mellan 2019-2022 och finansieras delvis av Europeiska regionala utvecklingsfonden. Ägare av projektet är Kompetensspridning i Umeå som koordinerar projektet och projektet genomförs som ett samverkansprojekt mellan fem organisationer - Kompetensspridning i Umeå, Skellefteå Science City, Uminova Innovation, Arctic Business Incubator och RISE Processum - med stöd av ett partnerskap bestående av Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik kommuner, de kommunala bolagen Skellefteå Kraft, Umeå Energi, VAKIN, Bostaden och Umeå Kommunföretag och Region Västerbotten, som har tillgångar, kompetens och resurser som skapar en stor tillväxt- och utvecklingspotential inom cleantechområdet.

Top

Intresseanmälan

Sidan är under utveckling. Klicka här för att komma i kontakt med oss!



  • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kontakt