Kommun/ Örnsköldsvik

Atea

Atea är marknadsledande inom IT-infrastruktur och systemintegration för privata och offentliga sektorer i Norden och Baltikum. Vi anser att det är viktigt att vara nära dig som kund och det är därför vi har cirka 30 lokala kontor i hela Sverige. Omkring 1000 av våra anställda är konsulter, som hjälper företag och organisationer över hela landet att utnyttja IT-möjligheterna mer effektivt. Hörnstenen i vår affärsidé är vår oberoende ställning gentemot tillverkare och leverantörer. Vi är fria att rekommendera de lösningar som ger största möjliga nytta för varje enskild kund och tar ansvar för att alla aspekter av din IT-infrastruktur fungerar som handen i handsken - vi ser den stora bilden.

VI ERBJUDER

Produkter och tjänster för IT-infrastruktur, t.ex. IT-säkerhet, molntjänster, programvara och IT-produkter. Vi hjälper dig med hela kedjan, från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll.

VALDA REFERENSER

TM Progress, Eurocon, Skogsägarna Norrskog ek förening

VI SÖKER

Atea är väl positionerat som "the place to be" för anställda, kunder, säljare och aktieägare - idag och i framtiden. Tillsammans bygger vi Sverige.

Top

Boka ett besök

OBS:
Varmt välkommen på besök! Besökare står för alla kostnader i samband med besöket, inklusive flyg, boende, måltider, översättningar etc.

  • 1. Välj ett av dina huvudsakliga mål med besöket.

  • 3. Fokusområde/områden för besöket?

  • 9. Deltagarlista

    Deltagare #1

  • Kontaktuppgifter för arrangören för din räkning

Kontakt