Innovationsutveckling

Ökad innovationskraft till ert företag! North Sweden Cleantech stöttar företag med verksamhet i norra Sverige att öka deras innovationskraft. En viktig pusselbit är företagsnära vägledning där våra affärsrådgivare bidrar med sina erfarenheter, kompetenser och kontaktnät.

Vem kan delta? 

Vårt affärsutvecklingsstöd riktas till små och medelstora företag med nya innovationer. 

Hur går det till? 

Företag erbjuds möjlighet att presentera deras innovation och de utmaningar de står inför. En grupp affärsutvecklare ger er sedan tips och råd för hur företaget kan gå vidare med sitt arbete. 

Under 15 minuter presenterar företaget problem/behov, drömkunden, affärsmodell, mål, marknad etc. Därefter delar affärsurtvecklarna med sig av sina tankar och förslag på hur företaget kan gå vidare med sitt arbete.  

Mötet är kostnadsfritt tar cirka en timme och sker digitalt. Samtliga mötesdeltagare har tystnadsplikt. 

Detta kan vara en start till potentiella nya nätverk och affärsmöjligheter för ert företag genom samarbete med North Sweden Cleantech. 

Låter det intressant? Tveka inte att skicka anmälan till kontaktpersonen på er ort! Mer information tillhandahålls vid anmälan. Urval och antagning sker löpande.

Tips: Kolla statusen för ert företags innovationsförmåga  

Har du koll på hur mycket din organisation jobbar med innovation? Vet du vad ni behöver för att komma igång eller ta nästa steg? Gör en innovationsanalys så får du på bara några minuter en bild av var ni står och hur ni kan förbättra er inom en rad olika områden. 

Klicka här för att kolla statusen för ert företags innovationsförmåga!  

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.