Mässdeltagande

Upptäck möjligheten att skapa internationella kontakter och möta nyckelaktörer inom branschen utan stressen med att organisera er närvaro på stora internationella mässor. Vi erbjuder skräddarsydda delegationsresor till ett urvalmässor inom områdena grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi möjliggör så att företag kan fokusera på att skapa affärer medan vi tar hand om planeringen. Det företagen bekostar är deltagaravgiften, resa och logi.

Sätt kurs mot internationell expansion utan att behöva lägga tid på planeringen!

Vad hjälper vi till med? 

Under mässbesöken erbjuder vi bland annat planering och genomförande av olika aktiviteter som exempelvis arrangemang av studiebesök, matchning med befintliga företag på den specifika marknaden och delning av djupgående marknadskunskap för värdlandet. Vi förbereder förbokade möten, planerar programtid och plats i del av monter.  

Genom att ta hand om dessa praktiska detaljer möjliggör vi att företag kan fokusera på affärsverksamheten under mässbesöken. 

Vilka mässor har vi varit med på tidigare? 

Vilka företag har deltagit?

Bioendev, Cue Dee, Seaflex, Inpipe, Flow Below, Boreal Orchards, Aquaductus, Service Node, Vertisà, Skellefteå Kraft, Umeå Energi, Järven Ecotech, Envibat, Prismalence, Örnalp Unozon, Jaure, RISE Processum. 

Resultat

Vad hände och vilka affärer skapades? Läs reportage om företagen och mässorna. 

North Sweden Cleantech - Nya möjligheter för regionens företag under Smart City Expo World Congress i Barcelona 

North Sweden Cleantech - Stort intresse för svensk cleantech i Lyon 

North Sweden Cleantech - Energiföretagen kraftsamlar i Vasa 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.