Tillgänglighetsredogörelse

Tillgänglighet för www.northswedencleantech.se

Kompetensspridning i Umeå AB står bakom den här webbplatsen. Vi vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Det här dokumentet beskriver hur Kompetensspridning i Umeå AB uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Hur tillgänglig är webbplatsen?

Vi är medvetna om att delar av webbplatsen inte är helt tillgängliga. Se avsnittet om innehåll som inte är tillgängligt nedan för mer information.

Vad kan du göra om du inte kan använda delar av webbplatsen?

Om du behöver innehåll från www.northswedencleantech.se som inte är tillgängligt för dig, men som är undantaget från lagens tillämpningsområde enligt beskrivning nedan, kan du meddela oss.
Svarstiden är normalt en dag.
Du kontaktar oss på följande sätt:
• skicka e-post till admin@northswedencleantech.se
• ring 072-453 76 86 eller 070-242 95 01

Rapportera brister i webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar hela tiden efter att förbättra webbplatsens tillgänglighet. Om du upptäcker problem som inte är beskrivna på den här sidan, eller om du anser att vi inte uppfyller lagens krav, kontakta oss så att vi får veta att problemet finns.

Tillsyn

Myndigheten för digital förvaltning har ansvaret för tillsyn för lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Om du inte är nöjd med hur vi hanterar dina synpunkter kan du kontakta Myndigheten för digital förvaltning och påtala det.

Teknisk information om webbplatsens tillgänglighet

Den här webbplatsen är delvis förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service. Det finns innehåll på den här webbplatsen som på ett eller annat sätt inte är helt tillgängligt. Vår ambition är att lansera en uppdaterad webbplats i början av år 2021 och att denna ska vara förenlig med lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

Vad gäller innehåll på nuvarande webbplats som inte är helt tillgängligt åberopar Kompetensspridning i Umeå AB undantag för oskäligt betungande anpassning enligt 12 § lagen om tillgänglighet till digital offentlig service.

 

Webbplatsen publicerades den 2 augusti 2016.
Redogörelsen uppdaterades senast den 23 november 2020.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.