Vision

Att vara en innovativ och attraktiv arena som ska stödja små och medelstora företag att växa och bli konkurrenskraftiga regionalt och globalt.

Grön teknik, ren energi och hållbara lösningar från norra Sverige ska etableras på världsarenan och bidra till att uppnå de globala målen.

North Sweden Cleantech

North Sweden Cleantech är en arena som stärker små och medelstora företag inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar i norra Sverige som strävar efter att skapa eller redan skapar produkter och tjänster som främjar en hållbar omställning. 

Genom att bland annat erbjuda affärsrådgivning och tillgång till viktiga nätverk hjälper vi företag att utveckla deras erbjudande och nätverk så de att kan dra full nytta av de nya affärsmodeller och teknologier som skapas på en nya gröna marknad.  

Stöd till företag 

Våra affärsutvecklare hjälper företag att hitta stöd, råd och nätverk. Vi finns för att bidra till att företag kan utveckla de deras  affärsidé så att de kan möta nya marknader inom den gröna omställningen.  

Motor för utveckling 

North Sweden Cleantech har funnits sedan 2016 och grundades för att vara en tillväxtmotor för företag i Norra Sverige som vill bli delaktiga i den gröna omställningen. Sedan starten har ett affärsnätverk med över hundra deltagande företag inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar vuxit fram 

Tack vare våra grundare och partners från industrin och näringslivet i norra Sverige kan vi kostnadsfritt erbjuda våra tjänster och vara en motor för företagsutveckling i norra Sverige. Klicka här för att läsa mer om Grundare och partners!   

Links

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.