Affärsnätverk och mötesplatser

Gör affärer tillsammans! 

Behöver ni hitta samarbetspartners eller en leverantör till ert företag? 

I North Sweden Clantechs affärsnätverk ingår över hundra bolag som verkar inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar från norra Sverige.  

Kontakta oss  om du vill ha hjälp med tips på relevanta affärskontakter eller sök och läs mer om företagen i nätverket direkt på den här sidan.   

Bli en del av affärsnätverket 
Genom att delta i North Sweden Cleantech affärsnätverk erbjuds ni: 

  • Delta i kostnadsfria aktiviteter som bidrar till företagets kompetensutveckling. 
  • Matchmaking med storbolag och offentlig verksamhet. 
  • Affärsrådgivning 
  • Möjlighet att knyta internationella kontakter genom skräddarsydda delegationsresor till internationella mässor 
  • Synlighet på vår hemsida 

Det kostar ingenting att delta i affärsnätverket. Den bästa utväxlingen av affärnätverket får du genom er delaktighet och engagemang. Information om aktuella aktiviteter skickas ut via vårt nyhetsbrev till nätverkets deltagare.  

Intresserad av att bli en del av nätverket? Klicka här för att kontakta oss!

Klicka här för att läsa mer om mötesplatser!

Nedan kan du söka efter kluster inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar i norra Sverige. Med hjälp av sökfiltret kan du hitta kluster som intresserar dig.

Nätverket Vindkraft i norr

Nätverket Vindkraft i norr ska utgöra den naturliga samlingsplatsen för företag inom vindkraftsindustrin i norra Sverige. Nätverket har den bredd och det djup som gör att företagen vill vara med i det och ta del i dess erbjudanden. Det är det forum där företagen samlas, utbyter erfarenheter och där affärsmöjligheter ska stå i fokus. Nätverket ska bereda väg mot nya marknader, regionalt, nationellt och internationellt. Ledord är affärsnytta, samverkan, innovation.

Trädbränslenätverket – norra Sverige

Kraftfulla investeringar inom pappers- och massaindustrin, strukturomvandlingar och konjunkturcykler för sågverken, nya biobränslesortiment som blir aktuella i och med den gröna omställningen. Det är exempel på händelser som ger en trädbränslemarknad i förändring. En marknad i förändring skapar ett behov för marknadens aktörer att nå förståelse och samsyn över hur de nya förutsättningarna bäst ska hanteras. Som ett led i detta har ett nätverk initieras, Trädbränslenätverk - norra Sverige, som behandlar de behov och utmaningar som branschen står inför.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.