ASSET

ASSET är paraplyorganisationen för den svenska miljötekniksektorn och verkar för ökad internationalisering av svenska miljötekniklösningar och företag som levererar dem. Genom en strukturerad och affärsdriven samverkan bidrar vi till ett ökat intresse för svenska lösningar.

ASSET är en ideell och icke-vinstdrivande förening vars medlemmar består av regionala och kommunala organisationer samt forsknings- och branschaktörer, som verkar inom miljöteknikområdet i Sverige. Genom extern finansiering skapar vi möjligheter för projektsamverkan och gemensamma initiativ. ASSET representerar genom sina medlemmar för närvarande ca 1500 svenska miljöteknikföretag över hela Sverige, och strävar efter att finnas för alla svenska miljöteknikföretag

ASSET ska genom ökad internationalisering av svenska miljöteknikföretag bidra till fler affärer för svenska miljöteknikföretag och genom detta bidra till ökad konkurrenskraft, nya arbetstillfällen och till att nå de globala målen.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.