Kommun/ Skellefteå

Biocool

BioCool äger en unik innovation som avdödar mikroorganismer på ett säkert och miljövänligt sätt. Detta görs genom att efterlikna kroppens sätt att försvara sig mot mikroorganismer (bakterier, virus, svamp och parasiter). Produkten är CE-märkt och certifierad av Läkemedelsverket, som gäller för hela Europa och alla länder inom EFTA. Samtliga produkter är miljövänliga och bevisat säkra för användning. Idag finns det tio registrerade applikationer, fokus ligger primärt på två områden: säkert vatten och frisk hud. Dessa produkter finns på marknaden och tillgänglig hos mer än 2000 apotek och försäljningsställen i Sverige, Norge och Tyskland. BioCool har också bidragit med hjälp till Syrien, Ghana och Nepal.

VI ERBJUDER

  • Vattenrening med BioCool SafeWater som finns för privat- och industrianvändning. Med BioCool kan du försäkra dig om att ditt dricksvatten är fritt från skadliga organismer såsom bakterier, virus och parasiter.
  • Ren hud med BioCool Medica. BioCool Medica är en effektiv och skonsam behandling för människor med psoriasis, diabetes och/eller nedsatt cirkulation. Badet stimulerar blodcirkulationen och tillför syre till huden vilket förbättrar läkningen. Produkten avdödar även alla former av mikroorganismer.

VALDA REFERENSER

Jens Wichmann GmbH Importeur für Biocool°
Tel: +49 (0)5732-684089
Mail: info@biocool-gesundheit.de

VI SÖKER

Distributörer, försäljare, hjälporganisationer och samarbetspartners.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.