Kommun/ Skellefteå

Conifer Vision

Conifer Vision är ett företag med lösningar som syftar till att digitalisera skogsindustrin samt tillhandahålla analys och historisk databas för kommersiellt aktiva skogar. Tillsammans med skogsföretag bygger vi en hållbar framtid genom att omvandla resursdata till bevisad påverkan på företag, människor och miljö, en sann möjliggörare för hållbart skogsbruk. Våra kunder inkluderar skogsföretag, skogsentreprenörer och privata skogsägare som alla står inför liknande utmaningar, vilket driver behovet av förbättrade resursdata

VI ERBJUDER

  • Artinventering och tillhörande beräkningar
  • Identifiering av multiskador
  • Inventering av plantor

VI SÖKER

Skogsindustrikunder som är nyfikna på optimering av skoglig förvaltning baserat på kvantitativa och kvalitativa resursdata. Aktiv förvaltning kan öka avkastning med 20% och samtidigt adressera den pågående klimatförändringen. Conifer Vision ser att en sådan förvaltning kräver högre upplösning hos, mer heltäckande och snabbare uppdateringar av beslutsunderlaget.

VALDA REFERENSER

Resultat verifierade med hjälp av expertis från SLU och i samarbete med skogsbolag, ägare, köpare och entreprenörer samt annan skogsvårdskompetens.

MER OM OSS

Skogsinventering med AI ger stora klimatvinster

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.