Kommun/ Umeå

Ecogain

Ecogain är ett konsultföretag som hjälper myndigheter, företag och organisationer i utmanande markanvändningsfrågor. Genom fältundersökningar, konsekvensutredningar, strategier och rådgivning hjälper vi våra kunder att fatta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Vi arbetar över hela landet och har kontor i Umeå, Stockholm och Malmö. Vår affärsidé är att utveckla och erbjuda kvalificerade och oberoende konsulttjänster inom naturvård och stadsplanering. Vårt uppdrag är att förena samhällsutveckling med hållbara lösningar för natur och biologisk mångfald.

VI ERBJUDER

  • Vi har en bred kompetens inom markanvändningsfrågor med tonvikt på naturvård, samhällsplanering och tillståndsprocesser
  • Högkvalificerade och oberoende konsulttjänster inom följande områden: naturkapital, inventering, MKB och tillstånd, effektuppföljning, ekologisk kompensation, skapa natur, strategi, utbildning, naturinformation

VALDA REFERENSER

Vi samarbetar med flera stora vindkrafts- och gruvföretag, såväl som lokal och internationell förvaltning och miljömässiga icke-statliga organisationer som deltar i projekt kring den naturliga miljön.

VI SÖKER

  • Nya kunder som behöver hjälp i utmanande markanvändningsfrågor
  • Företag som behöver hjälp med att skapa värderingar för natur och biologiskt mångfald

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.