Kommun/ Umeå

Hållbar Teknik

Vi på Hållbar Teknik förbättrar golv genom renovering! Ytorna får ett nytt utseende och ny funktion – med det existerande golvmaterialet som grund. Det innebär att inget golv behöver hamna på soptippen i förtid. Ett självklart sätt att spara på naturens resurser!

Hållbar Teknik har sedan starten 2015 etablerat sig som en ledande aktör inom hållbar golvrenovering med en vision att förändra traditionella processer och introducera mer hållbara metoder på marknaden. Företaget fokuserar särskilt på att minska miljöpåverkan genom att främja golvrenovering och har utvecklat en unik metod för golvrenovering med en förstärkt, hållbart producerad, och vattenbaserad golvlack. Denna produkt kan användas på alla typer av halvhårda golv, som bl.a. trägolv, plastmatta och linoleumgolv, och förlänger livslängden på golven med minst 10 år. Den resulterande co2-besparingen och förbättringen av inomhusmiljön har gjort Hållbar Teknik framstående inom branschen.

VI ERBJUDER

  • Vi på Hållbar Teknik är specialister på golvrenovering och utför jobb över hela Sverige med våra egna golvtekniker.
  • Vi jobbar uteslutande med vår svensktillverkade golvlack som innehåller små partiklar av keramik för oöverträfflig slittålighet. 10 års garanti mot genomnötning och färdig yta är underhållsfri under hela garantitiden, utan krav på ytterligare golvvårdsåtgärder.
  • Cirkulärt och hållbart alternativ med en CO2 besparing med ca 75-90% jämfört med traditionellt golvskifte. Genom renovering är CO2 besparingen ca 10kg CO2/m2 (enligt IVL Svenska Miljöinstitutet 2020)

VI SÖKER

Förbättrad kunskaps- och informationsspridning. Vi vill komma i kontakt med förvaltare, byggprojektledare, lokalvårdschefer, hållbarhetsstrateger m.fl som ansvarar för fastigheter (och därmed golv) inom offentlig sektor. Ökad information om golvs renoveringspotential, kostnad och tidsåtgång skulle underlätta för beslutsfattarna och framför allt spara på vår miljö.

VALDA REFERENSER

Klicka här för att läsa mer om våra referenser

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.