Kommun/ Vindeln

Rototilt

Rototilt är världens ledande tillverkare av smarta, säkra och effektiva tiltrotatorer. Ett resultat av ett knivskarpt fokus på långsiktig produktutveckling. All kunskap, alla resurser och all erfarenhet är samlad i en unik forsknings- och provningsanläggning i Vindeln, i norra Sverige där företaget kontinuerligt testar och utvärderar nya tekniska idéer. Här arbetar utvecklingsavdelningen tillsammans med ledande svenska universitet för att optimera material och konstruktion för maximerad produktivitet och livslängd.

Företaget befinner sig i stark tillväxt där man etablerat dotterbolag i flera europeiska länder under de senaste åren. De har även nära samarbeten med OEM-företag (maskintillverkare) och internationella importörer.

Att välja Rototilt som leverantör innebär en trygghet för kunden. Med Rototilts lösningar får kunden alla delar i kedjan: från styrsystem och tiltrotator till maskinfäste, redskap och tillbehör, och kan därmed jobba smartare och säkrare.

VI ERBJUDER

Vi erbjuder tiltrotatorer och tillhörande systemlösningar på en internationell marknad för att möta behovet av ökad flexibilitet och högre effektivitet på grävmaskiner.

Genom att erbjuda de bästa produktlösningarna möter vi användarnas höga krav på kvalitet, funktion och totalekonomi.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.