Kommun/ Umeå

W3 Energy

W3 Energy är en oberoende förvaltare av vindkraftparker och nätbolag i de nordiska regionerna. En kombination expertis inom både teknisk och finansiell styrning gör att W3 Energy erbjuder de mest heltäckande lösningarna med lokal närvaro.  

VI ERBJUDER: 

Vi erbjuder operationell och kommersiell förvaltning/Active Asset Management (AAM). 

Den operationella delen för vindturbiner inkluderar full koordinering , monitorering, rapportering, HSE-arbete, inspektioner som exempel.  

Den kommersiella delen inkluderar alla finansiella tjänster från registrering av bolag till årsrapporter. W3 Energy levererar också kontrakthantering och ledningstjänster såsom beslutsstöd och administration av styrelsemöten.  


VI SÖKER: 

Vi söker förvaltningsuppdrag både inom löpande ekonomi och teknisk drift. Vi riktar oss till aktörer inom förnyelsebar energi och har lång erfarenhet att jobba med ägare av vindkraftparker och nätbolag.    

Vi kan självklart sälja delar av vårt utbud separat. Exempelvis redovisning, övervakning av produktionsanläggningar.  


VALDA REFERENSER: 

- MBEtt är vårt största ur projekt med 650 MW och 179 Vindturbiner. I tillägg till det har vi AAM kontrakt Gabrielsberget with 92 MW, 40 WTG, Storblåliden 8 MW, 2 WTG, Önusberget, 800 MW, 150 WTG, Dragaliden 24 MW, 12 WTG, Latikberg 800 KW, 1 WTG. 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.