Kommun/ Skellefteå

Xore

Exakt data i tid är grunden för all processoptimering. Med hög tillgänglighet och pålitliga mätningar är Xores analysatorer värdefulla verktyg för processingenjörerna och operatörerna i några av världens mest produktiva gruvor och smältverk. Vi bidrar till våra kunders produktivitet och lönsamhet genom att tillhandahålla analysatorer och tjänster med unik kvalitet och tillgänglighet. Vi bygger våra analysatorer med kvalitet och kompetens, vilket kan ses i våra produkters hastighet, precision och tillgänglighet. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner till våra kunder och du kan lita på våra serviceinriktade ingenjörer att agera, leda och föreslå proaktiva insatser för att maximera er analysators prestanda i många år efter installation. Mikael Normak, Walter Rönnblom och Lars-Eric Carlsson grundade Xore 2011 och under 2015 investerade de nya delägarna Ackra Invest och Partnerinvest Norr i Xore. Med en stark position på den svenska marknaden vill vi nu expandera internationellt.

VI ERBJUDER

On-stream analysatorer för uppslamning och lösningar:

  • Boxray Compact för mindre procedurer och applikationer till utlakningslösningar, elektrolyt- eller processvattenrening
  • Boxray 24 för storskaliga procedurer eller processer med snabba förändringar. Om ni berättar om era problem kan vi berätta för er om våra lösningar!

VALDA REFERENSER

  • Boliden Aitik gruva
  • Boliden Rönnskär smältverk
  • Boliden Garpenberg gruva

VI SÖKER

Grundmetallgruvor och smältverk som vill öka sin produktivitet genom att få bättre förståelse för processer och fokusera på en helautomatiserad processkontroll i framtiden.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.