Kommun/ Umeå

SpinChem AB

SpinChem AB är ett privatägt aktiebolag som erbjuder enkla, stabila och resurseffektiva tekniska lösningar som syftar till att omforma det sätt på vilket kemiska processer och flytande reningar utförs. Kärnan i Spinchem-tekniken är den roterande bäddreaktorn (RBR). Detta är ett modernt alternativ till omrörda rektorer och kolonner, som används för tillämpningar som involverar heterogena rektioner. SpinChem RBRs geniala konstruktion gör det möjligt för sömlös skalbarhet och säkerställer både ett tid- och resurseffektivt arbetsflöde. Genom konstant produktutveckling och nära samarbete med flera akademiska institutioner erbjuder SpinChem lösningar för många tillämpningar som bearbetning av vätskor kontaminerade med radioaktivitet, traditionell vattenrening samt produktion och utveckling av läkemedels- och livsmedelsingredienser.

VI ERBJUDER

  • Innovativa produkter och lösningar för att förbättra och effektivisera industriella processer, minimera energi- och resursförbrukningen

  • Forskningssamarbete med akademiska institutioner, både lokalt och globalt
  • Hållbara alternativ till föråldrade och miljömässiga risker genom alla steg från forskning till fullskalig produktion av kemikalier
  • Rening, dekontaminering och isolering av föroreningar i låga koncentrationer från stora vätskevolymer

VALDA REFERENSER

SpinChem AB tillhandahåller våra tjänster till flera av de största läkemedelsbolagen i världen, bland annat AstraZeneca, Pfizer, Roche, Sanofi, Merck & Co. Ytterligare kunder inkluderar kemikalieproducenter som BASF.

VI SÖKER

Företag och akademiska partners som arbetar inom områdena industriell avloppsvattenrening, kärnkraftsavveckling eller kemisk syntes.

 

MER OM OSS

Umeåbolaget tar sig an världens svåraste föroreningar

 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.