Event

Här hittar du event som riktar sig till företag och aktörer verksamma inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. 

Vi tar  gärna emot tips å intressanta evenemang och händelser som vi kan kommunicera här på hemsidan, i vårt nyhetsbrev eller via direktutskick till relevanta mottagare i vårt affärsnätverk.  

Klicka här för att tipsa om event!

Intellectual Property Rights and Innovation procurement

Immateriella rättigheter (IPR) är av avgörande betydelse när man pratar om innovationsupphandling. Enligt EU-kommissionen finns det starka bevis för att om immateriella rättigheter stannar hos entreprenörerna, istället för att överföras till de offentliga upphandlarna, gynnar det tillväxten av innovativa företag, stärker kommersialisering av innovativa lösningar och minskar kostnaderna för upphandling för den offentliga sektorn. Under utbildningstillfället sammanför vi upphandlare och entreprenörer för att diskutera immateriella rättigheter, problem som uppstått under förhandlingar och hur specifikationer i anbud fastställts.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.