Frukost om företags hållbarhetsansvar

18 jan 08:00 - 09:00

Great Hub City, Umeå

Både kunder och arbetstagare väljer i allt högre grad företag som arbetar ambitiöst med hållbarhet, det är sen gammalt, men det kommer också skärpningar i lagstiftning och regelverk kring hållbarhetsrapportering och företagens ansvar. Företag som har koll slipper juridiska problem och eventuella böter.

På den här frukosten 18/1 kommer vi prata hållbarhetstrender, omvärldsspaningar och EU-förordningen CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) som bland annat är tänkt att ge investerare och andra intressenter bättre tillgång till relevant och jämförbar information om företags hållbarhetsprestanda. CSRD bedöms spela en central roll i främjandet av hållbarhet och transparens inom näringslivet. Den här träffen passar både stora och små bolag.

Välkommen!

Program

18/1, kl. 8.00-9.00
Great Hub City, Umeå

  • Gemensam frukost
  • Hållbarhetstrender och omvärldsanalys: Fredrik Wikner, kontorschef på Grant Thornton, delar med sig av insikter om hur företag kan hantera hållbarhetsfrågor i en föränderlig omvärld.
  • Panelsamtal: Representanter från Umeå Energi, Uminova Innovation och Balticgruppen deltar i ett samtal om deras perspektiv på hållbarhet, och hur de navigerar i den ständigt utvecklande företagsvärlden.
  • Frågor och diskussion: Möjlighet för dig att ställa frågor och delta i en öppen diskussion om hållbarhet och affärsstrategier.

    Arrangeras av Uminova Innovation i samarbete med Grant Thornton och Great Hub.

Klicka här för mer information och anmälan till Frukost om företags hållbarhetsansvar!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.