Nyheter

Innovationsprogram för förnybar energi i Skellefteå

När det kommer till tillväxt och utveckling inom området förnybar energi riktas världens blickar mot Skellefteåregionen. Här investeras tiotals miljarder kronor – när resten av världen befarar recession så är det expansion det pratas om här.

– Jag är helt övertygad om att vi kan bli modellen i världen som visar hur man gör för att möta klimatutmaningarna med ett förnybart samhälle och innovativ tillväxt, säger Joachim Nordin, vd och koncernchef på Skellefteå Kraft.

Framåtsträvande och vägledande samtal i kris

Många inom näringslivet känner, och har känt under hela våren, en stress och oro till följd av pågående situation som världen befinner sig i just nu. För att bemöta detta har Future Cleantech Solutions skapat en webbinarieserie med fyra olika teman. Jon Moraeus, internationell affärsutvecklare och mental coach vid Örnsköldsviks kommun, haft djupgående samtal med personer som kunnat ge en inblick och verktyg i hur vi kan hantera den här situationen.

Top

Boka ett besök

OBS:
Varmt välkommen på besök! Besökare står för alla kostnader i samband med besöket, inklusive flyg, boende, måltider, översättningar etc.

  • 1. Välj ett av dina huvudsakliga mål med besöket.

  • 3. Fokusområde/områden för besöket?

  • 9. Deltagarlista

    Deltagare #1

  • Kontaktuppgifter för arrangören för din räkning

Kontakt