Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Innovationsprogram för förnybar energi i Skellefteå

När det kommer till tillväxt och utveckling inom området förnybar energi riktas världens blickar mot Skellefteåregionen. Här investeras tiotals miljarder kronor – när resten av världen befarar recession så är det expansion det pratas om här.

– Jag är helt övertygad om att vi kan bli modellen i världen som visar hur man gör för att möta klimatutmaningarna med ett förnybart samhälle och innovativ tillväxt, säger Joachim Nordin, vd och koncernchef på Skellefteå Kraft.

Framåtsträvande och vägledande samtal i kris

Många inom näringslivet känner, och har känt under hela våren, en stress och oro till följd av pågående situation som världen befinner sig i just nu. För att bemöta detta har Future Cleantech Solutions skapat en webbinarieserie med fyra olika teman. Jon Moraeus, internationell affärsutvecklare och mental coach vid Örnsköldsviks kommun, haft djupgående samtal med personer som kunnat ge en inblick och verktyg i hur vi kan hantera den här situationen.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.