Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Nordic Eco Solutions på väg att revolutionera fordonsindustrin

Omställningen till elbilar är dominerande i fordonsindustrin och bland investerare. Men innovationer kring vätgas vinner mark – och det fort. Skellefteåföretaget Nordic Eco Solutions sitter på spjutspetsteknik och letar industrimark till den första fabriken.

– Det låter kaxigt men när väl fordonen levereras så har vi sett till att bränslet och infrastrukturen står klar. Som vi ser det är elbilar framställda för att köra på vätgas, säger Christian Hagelberg, VD på Nordic Eco Solutions.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.