Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Gränslösa samarbeten inom Kvarkenregionen – lättare än någonsin

Det finns konkret hjälp till de företagare som vill nätverka och göra affärer på andra sidan Kvarken. Faktum är att möjligheterna är större än någonsin tack vare projektet Future Cleantech Solutions som jobbat med att föra svenska och finska bolag samman.
– Det har aldrig varit lättare att samarbeta över gränserna, säger Triinu Varblane, landsprojektledare i Finland.
– Potentialen för företagare är stor, säger Peter Hedman, övergripande projektledare.

Välkommen till lansering av den första näringslivsguiden för Kvarkenregionen

Future Cleantech Solutions är ett Interreg Botnia Atlantica-projekt som jobbar med förändring, innovation och nätverk inom näringslivet i Kvarkenregionen. Under tre år har vi i projektet jobbat tillsammans med att föra samman lokala små och medelstora företag med aktuella stora investeringar och etableringar i Kvarkenregionen. Det har resulterat i en guide för att lyckas med gränsöverskridande samarbete.

Let's Talk Circular Business

Vid det digitala eventet Let's Talk Circular Business 21 oktober fick deltagare från hela Sverige och Finland och från andra länder i världen, möjlighet att ta del av och lära sig mer om fyra företags resor för att omvandla sin affärsmodell till en cirkulär affärsmodell. Experter inom cirkulär ekonomi delade också med sig av sin kunskap om metoder, plattformar, initiativ och visade case från både Sverige och Finland samt internationella exempel.

Top

Intresseanmälan

Sidan är under utveckling. Klicka här för att komma i kontakt med oss!



  • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kontakt