Nyheter

En samlande kraft för framtidens gröna tillväxt

North Sweden Cleantech har utvecklats till den samlande kraften för grön utveckling i en dynamisk tillväxtregion, det är framtidens klimatsmarta innovationsplats. I Västerbotten och Örnsköldsvik finns ett myller av små och medelstora företag som ligger i framkant av klimat- och miljövänliga lösningar.

– Det känns jättebra att vi tagit rollen som den naturliga katalysatorn som synliggör och stärker företagen för hållbar tillväxt. Det är en marknad som vi kommer se fortsatta stora investeringar i, säger Peter Hedman, projektledare för North Sweden Cleantech.

Lyckad satsning på gröna idéer – norra Sverige utvecklar världsmarknaden

Över 20 event, fler än 50 innovationsbesök samt över 130 identifierade idéer, varav 17 lanserats som produkt eller tjänst. Det är några av resultaten från North Sweden Cleantechs tre-åriga projekt Framtidens klimatsmarta innovationsplats. 
– Det här är ett väldigt lyckat projekt – och det är bara början. Nu satsar vi på ännu tätare samarbeten, samnyttjande av restprodukter och fler gröna industriområden. Norra Sverige är verkligen något att räkna med när det gäller att utveckla världsmarknaden för hållbar tillväxt, säger Peter Hedman, projektledare i North Sweden Cleantech.

Top

Boka ett besök

OBS:
Varmt välkommen på besök! Besökare står för alla kostnader i samband med besöket, inklusive flyg, boende, måltider, översättningar etc.

  • 1. Välj ett av dina huvudsakliga mål med besöket.

  • 3. Fokusområde/områden för besöket?

  • 9. Deltagarlista

    Deltagare #1

  • Kontaktuppgifter för arrangören för din räkning

Kontakt