Event

Här hittar du event som riktar sig till företag och aktörer verksamma inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. 

Vi tar  gärna emot tips å intressanta evenemang och händelser som vi kan kommunicera här på hemsidan, i vårt nyhetsbrev eller via direktutskick till relevanta mottagare i vårt affärsnätverk.  

Klicka här för att tipsa om event!

Små och medelstora företags roll i den framtida globala vätgasekonomins ekosystem

Vätgas har seglat upp som en viktig del av EUs väg mot ett klimatneutralt samhälle och det initieras nu en mängd projekt och investeringar inom vätgasekonomin runt om i Europa.

Vasaregionens Utveckling Ab VASEK har inom ramen för Future Cleantech Solutions projektet genomfört en analys av hur regionens små och medelstora företag kan bli en del av den förväntade vätgasekonomin i framtiden. Analysen är gjord i samarbete med H2 Ecosystem Roadmap för Ostrobotnia-projektet, som samlar Österbottniska aktörer kring vätgas temat för att identifiera nya samarbetsmöjligheter och utveckla det lokala ekosystemet.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.