Bli redo för internationalisering!

31 maj 11:30 - 13:30

Uminova Innovation

Världen finns därute! Bli redo för internationalisering. Verktyg, erfarenheter och exempel från stora marknader.

Kraftfull tillväxt på den internationella marknaden är högt upp på den strategiska önske- och att-göra-listan för många företag som siktar högt. Ofta gäller de stora marknaderna som USA, Kina och Indien.

Troligtvis skiljer sig rätt go-to-market-modell där ifrån det som gäller här och i länder i vår närhet. Att etablera sig kan vara lägg, men det är viktigt att från början tänka på hur stort och snabbt man vill växa. Val av partnermodell och partners blir extra viktigt när marknaden är stor, annorlunda och långt bort. Det gäller att tidigt bedöma den egna förmågan att stötta och driva expansionen.

Lennart Almstedt kommer att gå igenom "best practice", exempel och erfarenheter kring internationalisering och vilka faktorer som är viktigast för framgång.

Agenda

11:30 - 12:00 Lunch

12:00 - 12:50 Lennart Almstedt pratar om  "best practice", exempel och erfarenheter kring internationalisering och vilka faktorer som blir viktigast för att nå framgång. Seminariet hålls på svenska eller engelska beroende på deltagarna.

12:50- 13:30  EUs stödsystem för Internationalisering ”från kontakt till kontrakt”, Hillevi Lindelöf, Uminova Innovation och Enterprise Europe Network.

SME-Instrument, ett 70% bidrag från EU för att finansiera sin internationalisering, Karl-Erik Johansson, Uminova Innovation och EUSME Supportkontoret.

13:30 Passa på att förbereda dig och ditt bolag lite extra! 
Möjlighet till enskilda möten om internationalisering eller SME finansiering (med föreläsaren eller EEN  representanter).  Ange intresse när du anmäler dig.

För vem?

Ett branschöverskridande lunchseminarium för dig som är entreprenör, SME, affärscoach eller investerare inom teknik- och kunskapstunga områden som Medtech/Life Science/IT.

Seminariet hålls på svenska eller engelska beroende på deltagarnas behov.

Lunchen och seminariet är kostnadsfritt - begränsat antal  - anmäl dig nu!

 

Arrangör: North Sweden Cleantech tillsammans med Uminova Innovation

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.