Celsius Summit

27 nov - 28 nov 09:00 - 17:00

Göteborg

Celsius arrangerar en dynamisk konferens som kommer att visa upp den senaste forsknings- och teknologiutvecklingen och dessutom ta itu med viktiga utmaningar när det gäller planering, utveckling och optimering av fjärrenergisystem.

Konferensen inleds med en översikt av den senaste utvecklingen inom fjärrenergi i Europa och en serie liveintervjuer och filmer kommer att ske på scenen för denna unika konferens. För att förstärka temat för konferensen, "The Power of Networks", uppmanas deltagarna att delta i en-till-en matchmakingsessioner samt rundabordsdiskussioner om specifika ämnen av vikt för att förbättra fjärrenergisystemen i Europa.

Programmet erbjuder kunskapsöverföring från ledande experter inom området och konkreta exempel på Göteborgs arbete för en hållbar stad genom besök på olika installationer i Göteborgsområdet.

Delta på konferensen, gå med i nätverket och gör de anslutningar som tar dig till nästa steg i att hitta smarta uppvärmnings- och kylningslösningar och bygga mer energieffektiva system.

Läs mer och se programmet här

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.