Webbinarium: Dåva Eco-Industrial Park & High Coast Innovation Park – Industriell symbios i världsklass

30 maj 08:30 - 10:00

Online

Välkommen till ett kunskapsbyggande och nätverkande webbinarium den 30 maj arrangerat av Centrum för Industriell och Urban Symbios. Detta webbinarium bjuder på två olika presentationer inom industriell och urban symbios i Sverige.

Vi får ta del av arbetet med Vision Dåva - ett världsledande centrum för grön innovation som utvecklas i Umeå. Karin Måwe, affärsutvecklingschef på Belatchew Arkitekter, berättar om Vision Dåva som en viktig och attraktiv plats där företagens utveckling går hand i hand med innovation, forskning och utbildning, där det naturligt utvecklas en industriell symbios mellan företag, akademi och offentlig sektor.

Vi får även höra Helena Näsström, projektledare på RISE, berätta om High Coast Innovation Parks arbete i Örnsköldsvik. Här skapas unika samverkanprojekt, uppbyggda under decennier av bioekonomiutveckling. Sprunget ur högteknologiskt entreprenörskap inom skogsbruk och teknik utvecklar företagen på High Coast Innovation Park hållbara lösningar för generationer framåt.

Webbinariets medverkande:
Marie Karlberg, projektledare för Centrum för Industriell & Urban Symbios, är moderator.
Karin Måwe, affärsutvecklingschef på Belatchew Arkitekter.
Helena Näsström, projektledare på RISE.

Klicka här för mer information och anmälan till Webinarium: Dåva Eco-Industrial Park & High Coast Innovation Park – Industriell symbios i världsklass!

Top

Boka ett besök

OBS:
Varmt välkommen på besök! Besökare står för alla kostnader i samband med besöket, inklusive flyg, boende, måltider, översättningar etc.

  • 1. Välj ett av dina huvudsakliga mål med besöket.

  • 3. Fokusområde/områden för besöket?

  • 9. Deltagarlista

    Deltagare #1

  • Kontaktuppgifter för arrangören för din räkning

Kontakt