Årets Cleantechprofil 2019

Vinnaren av Årets Cleantechprofil heter Emil Eriksson från Järven Ecotech! Han utsågs av en enhällig jury under Cleantech Meetup i Örnsköldsvik den 14 januari. 

"Det är jätteroligt! Vi är hemskt dåliga på att berätta vad vi håller på med. Kul att någon lägger märke till vad vi gör!"

Det var en överraskad Emil Eriksson som mottog diplom och kompetenscheck under tisdagens Cleantech Meetup i Örnsköldsvik. Priset består, förutom äran, av en kompetenscheck på 20 000 kr att nyttja till valfri kompetensförhöjande aktivitet som till exempel resa, utbildning, konferens eller liknande.

Motiveringen löd: Han har under en lång tid jobbat och utvecklat produkter kring rening av lakvatten och dagvatten. Hans produkter tar hjälp av framtidens teknik och naturens kraft för att skapa bättre miljö och vatten.

Kriterierna för att nominera en person som Årets Cleantechprofil är att det ska vara en person som engagerat och positionerat sig eller sitt företag på ett föredömligt sätt inom grön teknik, ren energi eller hållbara lösningar i norra Sverige. I år var 18 personer nominerade och det är tredje året som utmärkelsen delas ut. På bilder ser vi Emil Eriksson, Järven Ecotech och Helena Näsström, North Sweden Cleantech. 

Läs mer om Järven Ecotech här.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.