Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Dynamisk talarlista och det fysiska mötet i fokus på Energy ConFusion 2022!

Den 1–2 juni är det dags för Energy ConFusion – en tvådagarskonferens i Skellefteå om elektrifieringens framtidsfrågor! På dagordningen hittas publikdrivna diskussioner om elektrifieringens omfattning och behovet av uppdaterade spelregler, och under konferensens andra dag bjuds deltagarna in till studiebesök på bl.a. Europas största batterifabrik. Vi har pratat med årets moderatorer – Power Circles Johanna Barr och Solcellskollens Erik Wallnér – för att få höra om deras förväntningar på konferensen.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.