Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Svensk flishugg på väg till Kanada

Örnsköldsviksföretaget Multi Channel Swedens innovativa flishugg är på väg ut på den internationella marknaden. Nicklas Boström som är VD på företaget åkte tillsammans med flera andra företag kopplade till Bizmaker Forest Accelerator program över till Kanada i höst. De deltog på Scandinavian Startup Week som är ett återkommande initiativ som tar nya tillväxtföretag ut på internationella marknader.  Målet för Multi Channel Sweden är att alla existerande skivhuggar i branschen på sikt ska bytas ut mot Multi Channel Sweden trumhugg, Flexchipper. Ett led i det arbetet är en informationsturné i Kanada under 2018.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.