Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Umeå-företaget Seaflex ställer ut på All-Energy i Skottland

All-Energy är den största mässan i Storbritannien för förnybar energi och går av stapeln varje år i Glasgow, Skottland. North Sweden Cleantech kommer, tillsammans med projektet Cleantech Kvarken och EnergyVaasa, att finnas på plats och lyfta fram regionens bolag inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Flera aktörer ställer ut tillsammans med North Sweden Cleantech, bland annat de finska bolagen VEO och Jukolux samt Seaflex AB från Umeå.

Top

Intresseanmälan

Sidan är under utveckling. Klicka här för att komma i kontakt med oss!  • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.

Kontakt