Nyheter

Lighting by Ström vill skapa en upplyst industri

Möjligheten att installera moderna och energisnåla belysningar har förändrats med ny teknik. Nystartade Umeåbolaget Lighting by Ström vill förbättra kunskapen om belysning och rikta sökarljuset mot hur industrin kan förändras mot cirkulär ekonomi och hållbarhet.
– Här finns det mycket att vinna, både för de som äger en fastighet och människorna som rör sig i den. Vår mission är att visa på fördelarna som finns med att ta hjälp av en ljusdesigner, säger hemvändaren Anna Clara Sandgren.

Sara Kulturhus - hållbart byggande på hög nivå med ett AI-hjärta

Sara Kulturhus, en av världens högsta träbyggnader och norra Sveriges nya landmärke har äntligen öppnat. Mitt i centrala Skellefteå står nu en klimatpositiv byggnad där världsledande företag inom träbyggnad har kombinerat en stomme av KL-trä med fabriksproducerade volymer, och skapat ett 20 våningar och 80 meter högt hus i trä som kommer att bli en dynamisk mötesplats för kultur, nöje och konferenser i norra Sverige.

Top

Boka ett besök

OBS:
Varmt välkommen på besök! Besökare står för alla kostnader i samband med besöket, inklusive flyg, boende, måltider, översättningar etc.

  • 1. Välj ett av dina huvudsakliga mål med besöket.

  • 3. Fokusområde/områden för besöket?

  • 9. Deltagarlista

    Deltagare #1

  • Kontaktuppgifter för arrangören för din räkning

Kontakt