Nyheter

Här kan du läsa om framsteg och aktuella händelser inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar. Vi publicerar reportage med inspirerande företagsporträtt, aktuell forskning och senaste innovationerna inom den gröna omställningen. 

Vi vill bidra till relevant omvärldsbevakning och bevakar händelser som är relevanta för branschen, både på global och regional nivå. Klicka här för att skicka nyhetstips till oss!

Umeåbolaget tar sig an världens svåraste föroreningar

Umeåbolaget SpinChem har nio av de tio största läkemedelsbolagen i världen som kunder. Dessutom är man på väg att lösa problemet med radioaktivt vatten från kärnkraftverk och liknande verksamheter. Det är minst sagt spännande tider för SpinChem som behöver anställa för att kunna hantera den fortsatta utvecklingen.
- Vår målsättning är att skapa nytta för kunderna, hitta renare processer och förbättra världen, säger Emil Byström som är VD.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.