Besök från UK skapar möjligheter för regionens företag

Genom arbetet med utvecklingsprogrammet ELIS (Elektrifierad Luftfart i Skellefteå) har Storbritanniens innovationsmyndighet Innovate UK fått upp ögonen för regionen. Innovate UK har därför valt Skellefteå som en destination i samband med ett besök i Sverige för att hitta samverkanspartners och synergier med svenska företag.

Delegationen består av 16 företag som verkar i olika områden kring teknologiutveckling inom hållbart flyg. Besöket är den 20:e maj och kommer att ske på Skellefteå Airport samt i Sara Kulturhus. De kommer bl.a. för att veta mer om elflygsarbetet men i första hand för att medverka på matchmaking med företag i regionen. Ett antal av företagen kommer även att besöka kompositklustret i Piteå.

Besöket innebär en spännande möjlighet för våra lokala företag att knyta kontakter och hitta synergier med de företag som kommer hit. Är ert företag intresserade av dett?a? Här hittar du mer information kring besöket från Storbritannien och hur du anmäler dig.

Vid frågor, kontakta Sanna Orellano eller Annelie Viksten från Skellefteå Science City.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.