Blir Dubai Science Park Norra Sveriges landningsplats för företag i Mellanöstern?

Dubai är en storstad med 2,7 miljoner invånare som präglas av ett myller av turister och affärsmän hela världen. På bara 20 år har Dubai utvecklats till ett affärscentrum i en mycket expansiv del av världen och staden fungerar numera som en hub för många globala bolags engagemang i Mellanöstern.

Dubai Science Park har bara existerat i 10 år, men har redan utmärkt sig som en attraktiv miljö för start ups och etablerade företag. I DSP finns idag 300 företag varav de flesta verksamma inom life science och greentech. 90% av bolagen som använder DSP som bas för affärer i Mellanöstern kommer från andra länder.

Vid vårt besök i Dubai den 18-19 januari påbörjade Cleaner Growth med en dialog med företrädare för Dubai Science Park om samarbete kring ett soft landing-program som skapar möjligheter för företag från vår region att finnas på plats i parkens dynamiska miljö och utveckla affärer i Mellanöstern. Fortsättning följer…

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.