Cleaner Growth blir North Sweden Cleantech

Cleaner Growth byter nu namn till North Sweden Cleantech.

– Vi har sett behov av en geografisk avsändare för att stärka regionen främst i internationella sammanhang, säger Peter Hedman som är projektledare.

 

Satsningen arbetar med att stärka och stötta cleantechbolag i norra Sverige. Det ska i förlängningen leda till ökad tillväxt och en högre grad av kommersialisering i bolagen. Det handlar främst om små och medelstora företag som utvecklar tekniska lösningar för ett mer hållbart samhälle genom minskad klimatpåverkan.

Men plattformen arbetar också för att skapa fler internationella samarbeten inom cleantechområdet, ett område som växer i takt med att frågorna om hållbarhet kommer allt högre upp på världens agenda.

- Vår region ligger i framkant när det gäller cleantech så vi har mycket att erbjuda den globala marknaden i form av kompetens, idéer och erfarenhet. North Sweden Cleantech visar våra internationella intressenter var vi finns och verkar, säger Peter Hedman.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.