Cleantech Meetup i Skellefteå

I tisdags arrangerades Cleantech Meetup i Skellefteå där bland annat entreprenören och innovatören Roger Gustavsson tilldelades priset som Årets Cleantechprofil i norra Sverige.

Cleantech Meetup arrangeras av North Sweden Cleantech och syftar till att skapa en återkommande mötesplats för aktörer inom ren energi, grön teknik och hållbar utveckling. Det här var den första träffen och där samlades företag, entreprenörer, investerare och myndigheter på Scandic i Skellefteå.

En viktig programpunkt var prisutdelning till årets Cleantechprofil, läs er om det här.

I övrigt bestod kvällen av inspirationsföreläsare och nätverkstid. Internetforskaren och entreprenören Annakarin Nyberg var en av föreläsarna, som tillsammans med influencern UnderbaraClara Lidström byggt upp klädmärket Miss Clarity.
– Den första kollektionen som vi släppte den 31 mars 2017 sålde slut på 48 timmar. Vårt första verksamhetsår omsatte vi sex miljoner kronor, säger Annakarin Nyberg.

De har precis släppt sin sjätte kollektion.

Andra föreläsare var Tomas Stocksén, som arbetar med innovation och affärsutveckling på H&M, Lena Forsgren och Maria Rönnholm som driver HR-byrån impHRove, Laura Vidje från Esam och två paneldiskussioner med representanter från företag, Energimyndigheten, Skellefteå kommun och Umeå kommun.

 

Läs hela artikeln i Norran här.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.