Cleantech-vinnare utsedd till hållbarhetstalang

Laura Vidje är hållbarhetskonsult på Esam AB och har av Aktuell Hållbarhet utsetts till en av Sveriges 33 hållbarhetstalanger under 33 år.

Laura motiverar organisationer och individer och visar hur vi ska arbeta för en hållbar utveckling. Hon fick utmärkelsen dels tack vare hennes arbete som hållbarhetskonsult och dels för hennes engagemang i Cradlenet Norr, ett nätverk som vill ivra för en cirkulär ekonomi där hela kedjan från produktion till avfallshantering arbetar för långsiktig hållbarhet och återvinning. Ytterligare en faktor bakom utmärkelsen var att hon tidigare i höst blev utsedd till Årets Cleantechprofil av North Sweden Cleantech, med motiveringen att hon är ett gott föredöme och en stor drivkraft i kommunen och regionen för att skapa nya innovationer, där vi återanvänder gammalt material och utvinner nya produkter.

30-åriga Laura är inte bara en förespråkare för ett hållbart leverne, hon implementerar det även i sitt eget liv. Tillsammans med sin man Erik bygger hon ett hus i återvunna och hållbara material. Det är inte bara paret själva som är engagerade, utan de handplockades av SVT-programmet Husdrömmar som ville följa dem under byggnationerna och dela deras berättelse med sina tittare.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.