Europeiska företag och startups söker partners inom cleantech-området

Nya intressanta förfrågningar inom cleantech-området i EEN:s matchmaking-databas.

Ett italienskt företag med erfarenhet av produktion och installation av tekniska tillbehör till bilar utvecklar en innovativ luftkonditioneringsteknik med låg elförbrukning och miljöpåverkan, baserad på ett beviljat patent. De söker nu industriella partners för utveckling av ett system med låg förbrukning och ekologisk luftkonditionering för husbilar, lastbilar, båtar och specialfordon.
Läs mer här 

Ett tyskt företag har utvecklat ett "smart golv". De söker nu partners för utveckling av business cases baserade på data från smarta golv för tillämpning i byggnader och byggprojekt eller fastighetsautomation och utilisation management. Läs mer här

Ett brittisk företag som tillhanda håller smarta energilösningar till flygplatser och hamnar söker tillverkare och leverantörer av hårda komponenter till modulära behållare för omvandling av vätgas.
Läs mer här

En italienskt startup har patenterat vissa hybridmaterial för absorption av miljöföroreningar och även för biologisk nedbrytning av kolväteföroreningar som spillts ut i havet. Företaget letar efter leverantörer av luft- och/eller färskt/saltat vattenfilter, som ska fyllas med dessa innovativa absorberande material, så endast de tomma filterpatronerna behövs.
Läs mer här

Vill du veta mer om EEN Match? Kontakta Peter Bäckström eller besök EEN Match!

Taggar/ EEN, matchmaking

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.