Framtidens resurssmarta lösningar eftersökes

Det strategiska innovationsprogrammet BioInnovation i samverkan med regionala bioekonomikluster eftersöker nu framtidens resurssmarta lösningar för att delta i seminarieserien "Resurssmart industri".

Bothnia Bioindustries Cluster står värd för det första seminariet i seminarieserien och söker företagare eller forskningsutövare som är intresserade av att pitcha sin teknologi för branschens ledande aktörer och forskningsfinansiärer. Deltagarna kommer dessutom att få möjlighet till matchmaking med potentiella nya samverkanspartners och stöttning i att hitta passande utlysningar och finansiering.

Seminariet kommer att genomföras under första kvartalet 2021 och handlar om resursoptimering i de processer som använder eller framställer termisk energi och att därigenom frigöra biomassa för nya bioraffinaderier. Företag som eftersöks ska ha en relativt hög teknikmognadsgrad som är realiserbar inom 0-3 år.

Syftet med seminarieserien är att stärka förutsättningarna för utveckling och kommersialisering av biobaserade produkter och material genom att belysa resurssmart industri från olika perspektiv. På seminarierna kommer behov och möjligheter för forskning och utveckling att lyftas fram och dessutom skapa möjligheter till nya nätverk och projektkonsortier. 

Intresserad? Läs mer här!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.