Framtidssäkra din affär

North Sweden Cleantech erbjuder tillsammans med hållbarhetskonsulten Esam och nätverket CEBANS en kostnadsfri coachning under ett års tid, där företag får hjälp att utveckla sin nuvarande affärsmodell till cirkulär.

Att utveckla sin affärsmodell till att bli cirkulär ger företag möjlighet att justera sitt erbjudande och bli mer attraktivt.

- Genom att justera sitt erbjudande till ökad hållbarhet kan befintliga, väl fungerande företag hitta nya affärer och marknader som gynnar såväl företagens som regionens tillväxt, säger Peter Hedman, projektledare på North Sweden Cleantech - Framtidens klimatsmarta innovationsplats. 

Cirkulär ekonomi handlar om lösningar för att stegvis öka kundvärdet. För att göra det krävs en analys av företagets värdekedja. Företag får anmäla sig redan nu under hösten och sedan träffar affärsutvecklare från regionen dessa företag för att titta närmare på förutsättningarna för dessa företag att utveckla en cirkulär affärsmodell. För de utvalda företagen påbörjas arbetet under våren.

Skulle ditt företag vara intresserat av att framtidssäkra sina affärer? Kontakta info@northswedencleantech.se

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.