Goda affärsmöjligheter i Tyskland

Svenska smarta elnäts-företag har goda möjligheter att göra affärer i Tyskland. Det framkom i ett möte mellan Tyskland och Sverige om smarta elnät.

Framför allt inom områdena e-mobilitet, laddinfrastruktur, energilagring och smart elnäts-teknik men även för smarta städer och smarta hem behövs det nya produkter och lösningar som bidrar till en lyckad "Energiewende" (Tysklands energiomställning till förnybar energi). Detta är slutsatserna av ett webbinarium som Tysk-Svenska Handelskammaren höll på uppdrag av Smart City Sweden.

Läs mer om webbinariet och ta del av presentationerna här.

Vill du veta mer om den tyska smarta elnätsmarknaden? Läs mer i rapporten gjord av Tysk-Svenska Handelskammaren på uppdrag av Smart City här.

Är du ett svenskt företag inom smarta elnät och vill presentera ditt företag produkter eller lösningar för tyska företag? Tysk-Svenska Handelskammaren och Smart City planerar en delegationsresa till Sverige för tyska företag. Vid intresse, tveka inte att hör av dig till verena.adamheit@handelskammer.se 

 

 

 

 

 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.