Ignite Energy ConFusion - en möjligheternas plats

Under energikonferensen Energy ConFusion 2019 som går av stapeln i Skellefteå 3-5 juni arrangeras Ignite Energy ConFusion tillsammans med Ignite Sweden.

Ignite Energy ConFusion pågår 4-5 juni och matchade startups kommer att få träffa ca 10-12 storbolag från Sverige och Finland. Syftet med eventet är att matcha samman nystartade företag med stora, etablerade företag. Korta snabba möten ger starten för framtida affärer.

Ett storbolag som är redo att möta de innovativa startupsen är Skellefteå Kraft som arbetar för att främja regionens tillväxt.

- Samhället är i stort behov av omställning till hållbara lösningar inom en mängd olika områden inte minst inom transportsektor där vi tydligt ser ett ökat behov av lösningar för bl a elektrifierade transporter. Vi har fångat denna utmaning och arbetar för att identifiera nya, smarta och hållbara lösningar för våra kunder. Vi ser många fördelar med att arbeta tillsammans med olika aktörer som är experter inom sina områden och har nya idéer som vi tillsammans kan utveckla vidare. Att medverka i Ignite Energy Confusion ser vi som en bra möjlighet att tillsammans med start-ups identifiera framtida affärsmöjligheter, säger Ann-Christine Schmidt från Skellefteå Kraft

Möjligheten att få ta del av nya idéer från mindre bolag intresserar flera stora företag. Umeå Energi arbetar med att ständigt utveckla och leverera hållbara energi- och kommunikationslösningar.

- Umeå energi arbetar hela tiden för att nå vår vision om en enklare vardag och hållbar framtid. I detta arbete tror vi att samarbete är viktigt. Därför vill vi, för att nå denna vision, gärna berätta för andra vad vi gör, men också lära oss mer om vad andra gör för en hållbar framtid, säger Magnus Stenvall på Umeå Energi.

Ignite Energy ConFusion skapar möjligheter, både för startups men även för storbolagen att utveckla idéer mot en hållbarare framtid.

 

Energy ConFusion är en ny mötesplats och konferens för en hållbar framtid. Ett tredagars, internationellt event i Skellefteå där elektrifiering, energiförvaring och smarta energilösningar diskuteras i en mix av konferens, event, utställning och matchmaking-möjligheter. Läs mer

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.