INDUSTRY INSIGHTS webinar series

Nu lanserar Future Cleantech Solutions webinarserien INDUSTRY INSIGHT

Vill du veta mer om vilka storsatsningar som sker i Kvarkenregionen? Vill du få exklusiv inblick i vad de har för utmaningar och behov, och hur du kan hjälpa dem? Ta del av Future Cleantech Solutions nya digitala webinarserie under våren 2020.

Två webinarier är redan släppta och de är:
26 maj: INDUSTRY INSIGHT with KIP – Connect with Kokkola Industrial Park, Finland
2 juni: INDUSTRY INSIGHT with Norrbotniabanan – Connect with Norrbotniabanan och Trafikverket, Sverige

KIP – Connect with Kokkola Industrial Park, Finland
Lär känna Kokkola Industrial Park och de investeringar som KIP-området planerar för framtiden. KIP är norra Europas största ekosystem av oorganisk kemisk industri där flera företag ledande inom kemi- och metallindustrin verkar. Parken består av 17 internationella produktionsföretag, nästan 60 tjänsteföretag och Finlands tredje största allmänna hamn. Cirkulär ekonomi och industriella symbios har varit en naturlig del av parken i årtionden.

Läs mer om KIP-eventet och anmäl dig här!

Norrbotniabanan – Connect with Norrbotniabanan och Trafikverket
Få insikt i byggandet av Norrbotniabanan och de möjligheter som följer. Norrbotniabanan är en 27 mil planerad järnväg längs Västerbottens och Norrbottens kust som skapar möjligheter för människor och företag runt hela Europa. Banan är en förutsättning för svensk tillväxt och ett fossilfritt Sverige 2045.

Läs mer om Norrbotniabanan och anmäl dig här!


Future Cleantech Solutions är ett projekt som främjar cleantechföretagens möjligheter till konkreta affärs- och samarbetsmöjligheter genom att förbättra den praktiska informationen om affärsmöjligheter och gränsöverskridande samarbetsmöjligheter i Kvarken-regionen. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Interreg Botnia-Atlantica, Österbottens förbund, VASEK, Merinova, Vasa stad, KOSEK, Region Västerbotten, Umeå kommun, Umeå Energi, Skellefteå kommun, Skellefteå Kraft, Region Västernorrland och Örnsköldsviks kommun.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.