Innovation Business Boost stöttar små och medelstora företag

Som en del i projektet North Sweden Cleantech – framtidens klimatsmarta innovationsplats, bjuder North Sweden Cleantech in företag att delta i Innovation Business Boost, ett forum där företaget får möjlighet att, under en timmes möte, presentera sig och sin innovation samt få feedback från affärsutvecklingsgruppen.

Innovation Business Boost vänder sig till små och medelstora företag. Genom detta forum får företaget ta del av en grupp affärsutvecklares tankar och förslag på hur företaget kan gå vidare med sitt arbete. Detta för att bland annat skapa ett större nätverk för företaget och ge nya infallsvinklar på innovationen för att möjliggöra fortsatt utveckling, kommersialisering och i slutändan affärer. 

- Det är otroligt roligt att få möjlighet att hjälpa till med nya infallsvinklar och utöka nätverket för bolagen, säger Helena Näsström, internationell affärsutvecklare på North Sweden Cleantech.

Först ut var Smart Climate som fick möjlighet att presentera sig och sin produkt, ett miljövänligt patenterat uppvärmnings- och kylsystem för parkerade enheters kabinutrymmen. Gruppen med affärsutvecklare gav sedan feedback hur de skulle kunna arbeta vidare.

- Att delta i Innovation Business Boost gav mig värdefulla nya perspektiv och mycket engagemang från panelen. I den här tiden av utmaningar som den pågående pandemin medför, så gäller det att både utmanas i affärsupplägg och se potentiella nya uppslag – jag kände att mötet gav mig mycket positiv energi och uppslag, säger Tomas Gustafsson, VD för Smart Climate som deltog vid mötet.

North Sweden Cleantech har startat Innovation Business Boost för att kunna ge stöd åt små och medelstora inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar i regionen. Urval och antagning till Innovation Business Boost sker löpande och de företag som är intresserade av att delta kan anmäla sig till kontaktpersonen för sin ort.

Örnsköldsvik: Helena Näsström
Umeå: Maria Olofsson
Skellefteå: Conny Reidefors

Läs mer om Smart Climate här!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.