Missa inte Bioekonomiriksdagen i Örnsköldsvik

Bioekonomiriksdagen är ett stort steg för Sverige att bli en ledande nation inom den nya bioekonomin. Den 14-15 mars arrangeras en Bioekonomiriksdag i Örnsköldsvik. Bland talarna märks Carina Håkansson, VD för Skogsindustrierna, Göran Persson, ordförande för Europeiska tankesmedjan Think Forest, Sven-Erik Bucht, landsbygdsminister, samt Anders Wijkman, ordförande för Miljömålsberedningen. 

Den svenska bioekonomin utvecklas snabbt just nu. Därför kommer vi att samla nyckelpersoner och centrala beslutsfattare från bioekonomiföretag och organisationer över hela landet. Branschen står inför en rad utmaningar som behöver gemensamma lösningar och med Bioekonomiriksdagen vill vi skapa en unik plattform för att ta tillvara den potential som finns.

Bioekonomiriksdagen innehåller såväl seminarium som föreläsningar och paneldebatter med högintressanta deltagare. Bland andra är vi glada över att välkomna Carina Håkansson, VD för Skogsindustrierna, Göran Persson, ordförande för Europeiska tankesmedjan Think Forest, Sven-Erik Bucht, landsbygdsminister, samt Anders Wijkman, ordförande för Miljömålsberedningen.

Bakom arrangemanget står Processum, Cleaner Growth, IKEM, Skogsindustrierna, Vinnova, Region Västerbotten, Länsstyrelsen Västernorrland och Örnsköldsvik kommun.

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.