Ny affärsrådgivare för regionens bolag

Arctic Business Incubator utökar i Skellefteå och anställer Conny Reidefors, som flyttat upp från Malmö. Conny kommer att jobba som affärsrådgivare och kommer bland annat att stödja Cleaner Growths start-ups i regionen. 

Conny har tidigare bland annat jobbat som marknadschef på globala jätten 3M. 

ABI:s Skellefteå-kontor har nyligen flyttat till The Great Northern. Nu expanderar verksamheten genom rekryteringen av Conny Reidefors, som närmast kommer från ett jobb som managementkonsult och har arbetat med flera startups. Conny har även erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete, marknadsföring och försäljning på global nivå från bland annat 3M.

Conny kommer jobba med både befintliga ABI-bolag och start-ups inom Cleaner Growth, som syftar till att få fram bolag med miljörelevans och internationell marknad.

- Mitt mål är att hjälpa företagen få en bättre start och utväxling på sina idéer. Jag tror att jag med mina internationella kontakter och erfarenheter kan hjälpa våra regionala bolag och få dem att växa, säger Conny.

- Jag gillar Connys mix; hans breda erfarenhet av internationell försäljning och även tekniskt utvecklingsarbetet. Personer som detta är guld värda för våra bolag och kan tillföra otroligt mycket, säger Jens Lundström, vd på Arctic Business Incubator.

 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.