Ny film visar upp lösningar inom den hållbara staden

Sverige ligger i framkant när det kommer till hållbara lösningar och har många företag som är redo att ta sina produkter och tjänster ut i världen. Inom regeringsuppdraget Smart City Sweden har man tagit fasta på detta och arbetar med att sprida svenskt kunnande och svenska lösningar internationellt.

Smart City Sweden välkomnar idag delegationer från hela världen som är intresserade av att lära sig mer om och investera i svenska lösningar inom den hållbara staden. Förutom de sex kontor runtom i Sverige som tar emot besökare, så har plattformen även gjorts digital under året.

Delegationer som kontaktar Smart City Sweden har möjlighet att lära sig mer inom de områden där deras behov finns. Smart City Sweden matchar sedan delegationens intresse med företag och experter inom området och har även möjlighet att följa upp intresset i det aktuella landet.

Genom en ny film som har tagits fram av Smart City Sweden visas goda exempel upp inom områden så som miljö, mobilitet och social hållbarhet. Filmen visar upp flera platser i Sverige, där stadsplaneringen har tagits ett steg längre och vi får även möta några av de som är en del av lösningen. Till exempel får tittarna se hållbara transporter i Göteborg, stadsplanering i Linköping och social hållbarhet i Umeå.

Se filmen här!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.