Ny kompetens i projektgruppen!

I samband med NSCs nya projekt ”Framtidens klimatsmarta innovationsplats” har vi anställt fler medarbetare som kommer jobba i projektgruppen. Möt våra nya medarbetare; projektledare Peter Hedman, affärsutvecklare Jon Moraeus, kommunikatör Sanna Näsström och Energy Cluster Manager Peter Sundberg!

Projektledare Peter Hedman är ett välkänt ansikte som parallellt med det här uppdraget även jobbar som projektledare i Future Cleantech Solutions tillsammans med våra finska kollegor. Peter Hedman har de senaste 20 åren jobbat med innovationsfrågor och organisationsutveckling och han har ett skarpt sinne för samordning och ledarskap.

Jon Moraeus har en lång erfarenhet som företagare med fokus på jämställdhet/ mångfald och företagsutveckling med människan i fokus. Sedan en tid tillbaka är Jon Örnsköldsviks-kontorets nya internationella affärsutvecklare. Jon jobbar i ett tätt samarbete med NSCs kollegor på finska sidan i projektet Future Cleantech Solutions. Tillsammans med mindre och mellanstora företag med innovativa idéer jobbar Jon för att kommunicera en samlad bild av regionen, främst mot Finland.

Vår nya kommunikatör Sanna är utbildad inom HR och marknadsföring och har sedan examen jobbat i Karlskrona med marknadsföring i både digital och tryckt form. Som nyinflyttad umebo kommer Sanna ingå i Kompetensspridning i Umeå och jobba med projektens grafiska delar.

Peter Sundberg är civilingenjör i grunden som länge jobbat inom produktion- och processindustrin. I sin roll på Skellefteå Science City är hans uppgift att bygga ett energikluster i regionen och i NSC-projektet kommer han träffa företag och genom sitt energikluster skapa bryggor mellan företag och stimulera till innovation inom energiområdet.

Välkomna till gänget!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.