Säg hej till Nina Rismalm!

North Sweden Cleantech utökar teamet med Nina Rismalm som internationell affärsutvecklare. Nina kommer att jobba med det nationella initiativet Smart City Sweden där North Sweden Cleantech är uppdragets nordligaste nod.

Genom Smart City Sweden kommer Nina att presentera regionens affärserbjudanden inom grön teknik, ren energi och hållbara lösningar för investerare och intressenter på den internationella marknaden. Paketering, marknadsföring, koordinering och genomförande av tekniska affärsbesök ingår i uppdraget. Nina kommer även att hjälpa regionens företag att hitta partners, kunder och samarbeten. Nina sitter på Umeå-kontoret.

Nina kommer närmast från Uminova Innovation där hon jobbade som eventansvarig marknadsförare. Tidigare har hon varit på Norrbottens Handelskammare där hon arbetat som kommunikationsansvarig och projektledare. Nina har tidigare också arbetat på Västerbotten Investment Agency, en organisation för att främja utländska investeringar till Västerbotten, där hennes uppgift var att rekrytera företag från norra Sverige till att delta på branschmässor och genomföra events runt om i världen.

Nina har ett högt driv och engagemang och arbetar just nu med att samla och paketera alla de smarta lösningar som regionen har att erbjuda. Tveka inte att höra av er till henne till nina.rismalm@umea.se om det här låter intressant!

Välkommen i gänget Nina!

 

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse.   • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.