Samlar regionens banbrytande innovationer kopplade till flyg och flygplatser

Innovatörer med lösningar inom luftfart kan genom projekten Future Cleantech Solutions och FAIR få möjlighet att visa upp sina lösningar för flygindustrin.

- När vi pratar om flygindustrin är det så mycket mer än bara flygplanet! Det kan vara allt ifrån shuttle, smart incheckning, uppvärmning, kylning, avisning, säkerhet, bagagehantering och annat. Vi ser gärna att du som företagare är kreativ i hur du kopplar din innovation till flygindustrin, säger Jon Moreaus internationell affärsutvecklare för projektet Future Cleantech Solutions.

Projekten Future Cleantech Solutions och FAIR samarbetar för att samla information som ska möjliggöra bredare exponering utanför Kvarken-regionen. Aktörer som har en intressant och banbrytande innovation kopplad till flyg, elektrifiering eller alternativa bränslen kan genom detta få en chans att visa upp sig och sin innovation för flygindustrin.

- Nu händer det många spännande saker kopplade till flyg i Österbotten, södra Österbotten och centrala Österbotten i Finland och i Västerbotten och Västernorrland i Sverige. Vi vill samla alla relevanta initiativ och visa upp potentialen i vår region för en internationell publik, säger Anders Forsgren, projektledare FAIR.

Future Cleantech Solutions och FAIR har tagit fram ett registreringsformulär för att scanna av regionens innovationer kopplade till luftfart. Innovatörer verksamma i Västerbotten, Västernorrland i Sverige samt Österbotten, södra Österbotten och centrala Österbotten i Finland kan anmäla sig till detta här senast 7 februari.

Läs mer om projektet Future Cleantech Solutions här!

Läs mer om projektet FAIR här!

Länk till registreringsformuläret här!

Top

Intresseanmälan

Fyll i nedanstående formulär för att anmäla intresse. 



  • 1. Jag är intresserad av:

  • Kontaktuppgifter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter för ovan syfte till dess att du säger upp prenumerationen.
Läs mer om vår integritetspolicy här.